N

Schnell Lieferfrist

N

Experte Beratung

N

Qualitätsgarantie

Clever gaming logo

clever-gaming-logo-schwarz

Fortnite Clever Pro Controller

299,98

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Waarom Clever Gaming?

  • NSnelle levertijd
  • NDeskundig advies
  • NQualitätsgarantie

Vorrätig

Nu met gratis paarse action knop stickers zoals op de foto!

De populariteit van Fortnite neem alleen maar toe. Daarom heeft Clever Gaming een unieke chip ontwikkeld speciaal voor Fortnite! Hou jij niet van verliezen, of wil je simpelweg nog beter worden? Dan is deze voor jou geschikt!

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Zo kun je met slechts één druk op de knop bijvoorbeeld een vloer, muurdak of ramp bouwen. Maar ook kun je de knoppen programmeren zodat deze automatisch je eerste, of laatste wapen selecteert! Vingervlugheid dus!

Een Rapid fire controller, is in het algemeen uitgelegd een standaard controller met een extra chip ingebouwd op de printplaat. Door deze chip zijn er verschillende handelingen die je sneller kunt verrichten. Gamers zijn er gek op! Het is niet alleen een heel erg populair accessoire, maar ook een essentieel object om er voor te zorgen dat je tot de top van de spelers behoort en de hoogste rang behaald. Door het gebruik van een Rapid fire controller ben je een stuk beter in je game zonder dat je er honderden uren aan oefening in hoeft te stoppen.

Voor de modificatie wordt er enkel gebruik gemaakt van officiële Sony Playstation 4 controllers. Doordat de controller geopend en aangepast wordt, is dit geen officieel Sony product meer.

Er is geen risico om een ban te krijgen!

Enkele van de rapid-fire functionaliteiten

  • Rapid-fire
  • Crouch Shot
  • Jump Shot
  • Auto Run
  • Aim assist (minder effectief dan voorheen)

De handleiding die wordt geleverd is enkel beschikbaar in het engels.

Dylan - Cleveres Spielen
Dylan - Spiele-Experte

Womit kann ich Ihnen helfen?

Wir von clever gaming haben uns auf individuelle Controller wie Custom, Remaps, Esport & Rapid Fire für die PlayStation und Xbox spezialisiert.

Wenn Sie eine Frage haben, sehen Sie sich unsere Seite mit den häufig gestellten Fragen an oder kontaktieren Sie einen unserer Spezialisten über die Schaltfläche unten.

Was unsere Kunden über uns denken

Score: 9.0 | 159 reviews

Controller-Skin gekauft für meinen Sohn

Controller-Skin für meinen Sohn gekauft. Super schöne Farbe und sehr gute Qualität. Nach der Bestellung erhielt ich die Haut so schnell wie möglich.

Oguzhan, Trustpilot

Schnelle Lieferung und sehr ordentliche Preise.

Schnelle Lieferung und sehr ordentliche Preise.
Gute Kommunikation und sogar eine Überraschung bei der Bestellung.

Marjolein, Trustpilot

Ps5 Dualsense-Backbuttons Schnellfeuer

Ps5 Dualsense mit Schnellfeuer und Remap-Back-Tasten bestellt.
Sehr zufrieden. Übrigens schneller geliefert als erwartet. Und Fragen werden schnell beantwortet. Top Service!!!

Maikel, Trustpilot

de_DEDeutsch