N

Quick delivery time

N

Expert advice

N

Quality assurance

Clever gaming logo

clever-gaming-logo-black

Fortnite Clever Pro Controller

299,98

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Why Clever Gaming?

  • NFast delivery time
  • NExpert advice
  • NQuality assurance

In stock

Nu met gratis paarse action knop stickers zoals op de foto!

De populariteit van Fortnite neem alleen maar toe. Daarom heeft Clever Gaming een unieke chip ontwikkeld speciaal voor Fortnite! Hou jij niet van verliezen, of wil je simpelweg nog beter worden? Dan is deze voor jou geschikt!

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Zo kun je met slechts één druk op de knop bijvoorbeeld een vloer, muurdak of ramp bouwen. Maar ook kun je de knoppen programmeren zodat deze automatisch je eerste, of laatste wapen selecteert! Vingervlugheid dus!

Een Rapid fire controller, is in het algemeen uitgelegd een standaard controller met een extra chip ingebouwd op de printplaat. Door deze chip zijn er verschillende handelingen die je sneller kunt verrichten. Gamers zijn er gek op! Het is niet alleen een heel erg populair accessoire, maar ook een essentieel object om er voor te zorgen dat je tot de top van de spelers behoort en de hoogste rang behaald. Door het gebruik van een Rapid fire controller ben je een stuk beter in je game zonder dat je er honderden uren aan oefening in hoeft te stoppen.

Voor de modificatie wordt er enkel gebruik gemaakt van officiële Sony Playstation 4 controllers. Doordat de controller geopend en aangepast wordt, is dit geen officieel Sony product meer.

Er is geen risico om een ban te krijgen!

Enkele van de rapid-fire functionaliteiten

  • Rapid-fire
  • Crouch Shot
  • Jump Shot
  • Auto Run
  • Aim assist (minder effectief dan voorheen)

De handleiding die wordt geleverd is enkel beschikbaar in het engels.

Dylan - Clever Gaming
Dylan - Gaming Expert

What can I help you with?

We at clever gaming specialize in custom controllers such as custom, remaps, esport & rapid fire for the PlayStation and Xbox.

If you have a question check out our frequently asked questions page or contact one of our specialists using the button below.

What our customers think of us

Score: 9.0 | 159 reviews

Controller skin bought for my son

Purchased controller skin for my son. Super nice color and very good quality. After ordering I received the skin as soon as possible.

Oguzhan, Trustpilot

Fast delivery and very neat prices.

Fast delivery and very neat prices.
Good communication and even a surprise with the order.

Marjolein, Trustpilot

Ps5 dualsense backbuttons rapid-fire

Ps5 dualsense with rapid-fire and remap back buttons ordered.
Very satisfied. By the way, delivered faster than expected. And questions are answered quickly. Top service!!!

Maikel, Trustpilot

en_USEnglish