N

Quick delivery time

N

Expert advice

N

Quality assurance

Clever gaming logo

Please make sure you are not using our custom header option and enabled theme builder setting. See here for more information: https://help.diviengine.com/article/155-using-divi-mobile-in-the-theme-builder

clever-gaming-logo-black

Rapid-fire modificaties

De wereld van video games is zo verschillend en oneindig zoals de wereld waar we in leven. Je maakt kennis met dingen en emoties die je in het echte leven misschien wel nooit hebt meegemaakt. De virtuele wereld kan je mee nemen naar plekken waar je nog nooit bent geweest, of laat je oog in oog staan met verschillende uitdagingen. First person shooters zijn het meest populaire genre voor gamers. Games zoals Call of Duty, Gears of War, Battlefield en vele andere grote series voor Playstation en Xbox.

Spelers brengen uren online door. Proberen om de meeste kills te behalen en de grootste rang te bemachtigen. Dit is waar Rapid-fire controllers komen kijken…

Wat is een Rapid-fire controller?

Een Rapid-fire controller, is in het algemeen uitgelegd een standaard controller met een extra chip ingebouwd op de printplaat. Door deze chip zijn er verschillende handelingen die je sneller kunt verrichten. Gamers zijn er gek op! Het is niet alleen een heel erg populair accessoire, maar ook een essentieel object om er voor te zorgen dat je tot de top van de spelers behoort en de hoogste rang behaald. Door het gebruik van een Rapid-fire controller ben je een stuk beter in je game zonder dat je er honderden uren aan oefening in hoeft te stoppen.

Wat kun je met een Rapid-fire controller?

Je krijgt een grote voorsprong op de rest van de spelers in een game. Zoals de mogelijkheid om sneller te schieten, beter te schieten, sneller herladen, of zelfs te schieten en vallen tegelijk. Natuurlijk zijn er nog veel meer opties

Is het gebruik van een Rapid-fire controller legaal?

Ja, Het is legaal om online te spelen met een Rapid-fire controller. Microsoft en Sony staan dit beide toe. Echter in professionele gaming toernooien is het niet toegestaan de opties van de controller te gebruiken. (gelukkig zijn de opties bij onze controllers gewoon uit te schakelen)

Is de kwaliteit van de Rapid-fire chip goed, en kan ik deze in de toekomst blijven gebruiken?

Iedere website gebruikt de zelfde benaming “Rapid-fire”. Echter zijn dit niet altijd de zelfde chips. Het verschil is kwaliteit is gigantisch en te merken aan bijvoorbeeld de snelheid. Onze Rapid-fire chip is de beste kwaliteit chip die beschikbaar is. De chip is gemakkelijk te bedienen. Wat bij vele andere chips een groot probleem is. De chip is klaar voor de toekomst! De snelheden per optie kunnen worden aangepast en de chip zal met iedere shooter blijven werken die met de controller “triggers” werkt.

Rapid Fire

Zorg dat je met ieder geweer 4 tot 40 kogels per seconde kan schieten.

Burst Fire

Maak van je vol-automatische wapens, Semi-automatische wapens.

Dual trigger Rapid Fire

Beide “triggers” kunnen als Rapid-fire worden ingesteld.

Jitter mode

Laat je wapen sneller schieten. Jitter Fire maakt gebruik van een bug binnen diverse shooters. Deze werkt dus niet bij iedere game. (vooral oudere games)

Fast Reload

Herlaad je wapen sneller.

Mimic

Als je de rechter “trigger” gebruikt zal de linker “trigger” ook worden ingedrukt.

Full Led Control

Onze chip geeft je door middel van led volledige controle over je mods.

Drop Shot

Ga automatisch op de grond liggen zodra je begint met schieten.

Jump Shot

Spring iedere keer automatisch als je begint met schieten.

Sniper Breath

Houdt automatisch je adem in zodra je inzoomt.

Quick Scope

Schiet zo snel als mogelijk is nadat je hebt ingezoomd.

Auto Run

Blijf rennen zonder dat je hiervoor een knop moet indrukken.

Battlefield Auto Spotting

Laat de tegenstanders en je teamgenoten zien op de kaart.

Auto Aim

Richt automatisch op de volgende vijand. (Werkt NIET online!)

The rating of clever-gaming.nl ValuedShops.com Customer Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 164 reviews.
en_USEnglish