N

Snelle levertijd

N

Deskundig advies

N

Kwaliteitsgarantie

Clever gaming logo

clever-gaming-logo-zwart

Fortnite Clever Pro Controller

299,98

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Waarom Clever Gaming?

  • NSnelle levertijd
  • NDeskundig advies
  • NKwaliteitsgarantie

Op voorraad

Nu met gratis paarse action knop stickers zoals op de foto!

De populariteit van Fortnite neem alleen maar toe. Daarom heeft Clever Gaming een unieke chip ontwikkeld speciaal voor Fortnite! Hou jij niet van verliezen, of wil je simpelweg nog beter worden? Dan is deze voor jou geschikt!

Naast alle standaard Rapid-fire opties, hebben we er speciaal voor Fortnite een aantal toegevoegd. Bij deze controller beschik je namelijk over 4 extra knoppen op de achterkant van de controller, bij deze knoppen is het mogelijk extra functionaliteit toe te voegen.

Zo kun je met slechts één druk op de knop bijvoorbeeld een vloer, muurdak of ramp bouwen. Maar ook kun je de knoppen programmeren zodat deze automatisch je eerste, of laatste wapen selecteert! Vingervlugheid dus!

Een Rapid fire controller, is in het algemeen uitgelegd een standaard controller met een extra chip ingebouwd op de printplaat. Door deze chip zijn er verschillende handelingen die je sneller kunt verrichten. Gamers zijn er gek op! Het is niet alleen een heel erg populair accessoire, maar ook een essentieel object om er voor te zorgen dat je tot de top van de spelers behoort en de hoogste rang behaald. Door het gebruik van een Rapid fire controller ben je een stuk beter in je game zonder dat je er honderden uren aan oefening in hoeft te stoppen.

Voor de modificatie wordt er enkel gebruik gemaakt van officiële Sony Playstation 4 controllers. Doordat de controller geopend en aangepast wordt, is dit geen officieel Sony product meer.

Er is geen risico om een ban te krijgen!

Enkele van de rapid-fire functionaliteiten

  • Rapid-fire
  • Crouch Shot
  • Jump Shot
  • Auto Run
  • Aim assist (minder effectief dan voorheen)

De handleiding die wordt geleverd is enkel beschikbaar in het engels.

Dylan - Clever Gaming
Dylan - Gaming Expert

Waar kan ik je bij helpen?

Wij bij clever gaming zijn gespecialiseerd in maatwerk controllers zoals custom, remaps, esport & rapid fire voor de PlayStation en Xbox.

Heb je een vraag bekijk dan eens onze veelgestelde vragen pagina of neem contact op met een van onze specialisten via de onderstaande knop.

Wat vinden onze klanten van ons

Score: 9.0 | 159 reviews

Controller skin voor mijn zoon gekocht

Controller skin voor mijn zoon gekocht. Super mooie kleur en een hele goede kwaliteit. Na bestellen zsm opgestuurd gekregen. zeker vaker bestellen!

Oguzhan, Trustpilot

Snelle levering en erg nette prijzen.

Snelle levering en erg nette prijzen.
Goede communicatie en zelf een verassing bij de bestelling.

Marjolein, Trustpilot

Ps5 dualsense backbuttons rapid-fire

Ps5 dualsense met rapid-fire en remap back buttons besteld.
Zeer tevreden. Overigens sneller geleverd dan verwacht. En vragen worden snel beantwoord. Top service!!

Maikel, Trustpilot

nl_NLNederlands